MasterCard

Met een MasterCard kunt wereldwijd op ruim 28 miljoen plaatsen betalen. In Nederland wordt de MasterCard op ruim 100.000 plaatsen geaccepteerd. Met onderstaande creditcards kunt u moeiteloos en veilig wereldwijd en op internet betalen.

MasterCard SecureCode: Online betalen met uw eigen wachtwoord

Alle MasterCard creditcards maken gebruik van de SecureCode bij betalingen op internet. Deze SecureCode is uw persoonlijke wachtwoord of code, aan de hand waarvan kan worden vastgesteld dat u de rechtmatige eigenaar bent van de Mastercard. Op elke website waar het logo van de MasterCard SecureCode wordt getoond wordt bij betaling gevraagd om uw wachtwoord.

Onderstaande creditcards kunt u aanvragen onafhankelijk van de bank waarbij u zit. Klik op de afbeelding voor meer informatie en voorwaarden van de MasterCard die u wenst.

Haal meer uit je Card!

Mastercard heeft een aantrekkelijk kortingsprogramma. Betaal bij 460 online winkels met uw Mastercard, en ontvang een cashback korting teruggestort op uw creditcardrekening! Deelnemers zijn o.a. Adidas, Apple Store, Bol.com, Disneyland, Expedia en Zalando.